Over mij, over ZUIVER.

Welkom bij Beautysalon ZUIVER.

Waar uw huid voorop staat.

Een aantal van jullie kennen mij wellicht al en voor diegene voor wie ik onbekend ben, wil ik mij graag voorstellen wie ik ben en welke ervaring ik in de schoonheidsverzorging heb.

Mijn naam is Jessica Goossen, 31 jaar en sinds 2005 schoonheidsspecialist/huidspecialist

Ik ben mijn MBO opleiding schoonheidsverzorging begonnen aan het Graafschap College te Doetinchem. Nadat ik deze opleiding met een diploma had afgerond, heb ik de vervolgopleiding voor Allround schoonheidsverzorging MBO niveau 4 succesvol afgerond met als specialisaties Acne behandeling en Shiatsu massage.

Nadat ik klaar was met de opleiding ben ik als schoonheidsspecialiste gaan werken bij diverse salons in Aalten en Hengelo Gld. Daar heb ik veel kennis opgedaan van veel luxe cosmeticamerken.

Januari 2012 kreeg ik de kans om mijn droom waar te maken. Na een opleiding in Londen, ben ik als schoonheidsspecialiste werkzaam geweest op een cruiseschip van Royal Caribbean. Ondanks mijn verblijf in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee, was het geen vakantie voor mij en mijn collega’s aan boord van het cruiseschip. Het was hard werken om je geld te verdienen. Natuurlijk heb ik ook veel gezien en genoten van de prachtige omgeving en de plaatsen waar je met het cruiseschip aanmeerde.

Een enorme ervaring rijker, hervatte ik bij terugkomst in Nederland mijn werkzaamheden bij mijn vorige werkgever.

Sinds mei 2014 ben ik zelfstandig ondernemer en begon in een kleine salon.

11 Februari 2017 was de opening van de nieuwe locatie waar mijn salon nu gevestigd is, met een nieuw biologisch cosmeticamerk, Absolution.

Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van uw huid.

Ik blijf uitbreiden, onlangs zijn de behandelingen aangevuld met het huidverbeteringsapparaat T-Away2. Voor het verwijderen van ongewenste couperose, pigmentvlekken, steelwratjes.

Onlangs is het merk Hydropeptide in de salon erbij gekomen en heb ik de interne training “Grand Master in Eyebrows” voor permanente make-up succesvol afgerond.

Voor het laatste nieuws houdt u mijn Facebook pagina in de gaten.

Tot ZUIVER!