Over ZUIVER

Welkom bij Beautysalon ZUIVER

Een aantal van jullie kennen mij wellicht al en voor diegene voor wie ik onbekend ben, wil ik mij graag voorstellen wie ik ben en welke ervaring ik in de schoonheidsverzorging heb.

Mijn naam is Jessica Goossen, 30 jaar oud en woon in Aalten.

Ik ben mijn MBO opleiding schoonheidsverzorging in 2003 begonnen aan het Graafschap College te Doetinchem. Nadat ik deze opleiding met een diploma had afgerond, heb ik de vervolgopleiding voor Allround schoonheidsverzorging MBO niveau 4 succesvol afgerond met als specialisaties Acne behandeling en Shiatsu massage.

Tijdens mijn stageperiode in een schoonheidssalon in Winterswijk, heb ik veel kennis over het beoordelen van de huid en de huidcondities opgedaan. Een juiste huidanalyse is dan ook van essentieel belang om de klant een passende behandeling te kunnen adviseren.

Nadat ik mijn opleidingen had afgerond, ben ik als schoonheidsspecialiste gaan werken bij de luxedrogisterij/schoonheidssalon in Aalten, waar een aantal van u mij waarschijnlijk wel van zal kennen. Binnen dit bedrijf heb ik veel geleerd over veel verschillende (luxe) huidverzorgingsmerken.

In 2009 ben ik gaan werken in een schoonheidssalon/ kapsalon in Hengelo (Gld), waar ik mijn kennis, door bijscholing en trainingen, over de verzorging van de huid kon verbreden. Tevens heb ik binnen dat bedrijf ook veel kennis heb opgedaan over de verzorging van het haar en het kappersvak.

Januari 2012 kreeg ik de kans om mijn droom waar te maken. Na een opleiding in Londen, ben ik als schoonheidsspecialiste gedurende 9 maanden werkzaam geweest op een cruiseschip van Royal Caribbean. Ondanks mijn verblijf in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee, was het geen vakantie voor mij en mijn collega s aan boord van het cruiseschip. Het was hard werken om je geld te verdienen. Natuurlijk heb ik ook veel gezien en genoten van de prachtige omgeving en de plaatsen waar je met het cruiseschip aanmeerde.

Een enorme ervaring rijker, hervatte ik bij terugkomst in Nederland, mijn werkzaamheden bij mijn vorige werkgever in Hengelo(Gld).

Toch bleef ik de drang houden om iets voor mezelf te beginnen. Dat resulteerde in mijn eerste zelfstandige onderneming, als ambulant schoonheidsspecialiste. Sinds 1 mei 2014 ben ik hiermee actief, onder de naam MovingBeauty by Jessica en behandel mijn klanten in hun eigen omgeving.

Nu mij de gelegenheid wordt geboden een eigen schoonheidssalon te beginnen, waarin ik mijn kennis en de mogelijkheden op het gebied van de schoonheidsverzorging en producten kan aanbieden, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen.

Graag verwelkom ik u dan ook in Beautysalon ZUIVER, waar het Puur Genieten is!